Alarmsystemen

Door middel van een goed alarmsysteem, in combinatie met bouwkundige maatregelen zoals goede sloten en/of mistgeneratoren, kunt u inbraken grotendeels voorkomen.

Voordat B. Klück Beveiliging overgaat tot installatie van een alarmsysteem, wordt een gedegen risico inventarisatie uitgevoerd. Aan de hand van deze inventarisatie wordt een aanbeveling gedaan over de beveiligingsmaatregelen die u kunt nemen.

Vanzelfsprekend kan B. Klück Beveiliging u daarin adviseren. Wij leveren verschillende soorten alarmsystemen. Soms is dit een eenvoudig systeem, maar ook leveren wij zeer geavanceerde alarmsystemen. Dergelijke systemen zijn niet alleen geschikt voor binnen in uw pand, maar ook de buitenzijde kan hiermee beveiligd worden.

Een alarmsysteem wordt gekoppeld aan een particuliere alarm centrale (PAC). Ieder alarmsysteem wordt zodanig aangelegd dat het systeem niet te saboteren is. Zodra bijvoorbeeld bewegingsmelders afgeplakt worden, zal de geïnstalleerde inbraakcentrale actie ondernemen. De bedrading wordt door ons keurig weggewerkt, zodat dit niet storend zichtbaar is in uw woning of bedrijfspand.

Alle door B. Klück Beveiliging geleverde apparatuur is gecertificeerd conform de eisen van het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid).

Sinds 1 april 2010 reageert de politie alleen nog op alarmmeldingen die écht zijn. Dit betekent dat alle alarmsystemen moeten voldoen aan de dubbelverificatienorm. In de praktijk betekent dit dat er meerdere melders in alarm gegaan moeten zijn of dat er door middel van bijvoorbeeld camera’s vastgesteld is dat er daadwerkelijk iets aan de hand is.

Door een goede opbouw van het alarmsysteem is de dubbelverificatie snel en doeltreffend te halen.

In de beveiligingsbranche spreekt men ondermeer over een omtrekbeveiliging en valdetectie. De omtrekbeveiliging is de detectie als men nog buiten het pand is, terwijl de valdetectie van toepassing is als men het pand betreden heeft. Bij een gemiddeld alarmsysteem is er sprake van een combinatie van beiden.

VEB erkend

B. Klück Beveiliging - Lijsterlaan 52 - 1403BB Bussum - 035-6910622 - - KvK 32098503
webdesign by Miracle Solutions