Mistgeneratoren

 

In de meeste gevallen zal bij een inbraak of ramkraak het alarmsysteem in werking treden. Echter, de alarmopvolging zal vaak enige tijd op zich laten wachten. Soms kan de tijd die zit tussen het alarm en de komst van een beveiliger (of uzelf) oplopen van minuten tot een tiental minuten.

Criminelen zijn zich dit heel goed bewust en hebben slechts een paar minuten nodig om de meest waardevolle goederen uit uw pand weg te nemen en vervolgens te vluchten.

Daarom is het zaak om meeneem beperkende maatregelen te treffen. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een mistgenerator in de ruimte met de meest waardevolle goederen.

Kort nadat het alarm is afgegaan, zal de misgenerator in werking treden. Door het in werking treden van de misgenerator, vindt desoriëntatie plaats bij de criminelen. Zij zien immers geen hand meer voor ogen. Het meenemen van goederen wordt hierdoor sterk bemoeilijkt.

De mistgenerator is zowel geschikt voor ondernemers als particulieren. Er worden geen schadelijke stoffen geproduceerd, de mist is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na.

Bekijk de demonstratie-video

VEB erkend

B. Klück Beveiliging - Lijsterlaan 52 - 1403BB Bussum - 035-6910622 - - KvK 32098503
webdesign by Miracle Solutions